dinsdag, 7. februari 2012 - 8:55

Getuigen dodelijke aanrijding in Groningen gezocht

Groningen

Op maandagochtend 06 februari 2011, omstreeks 07.15 uur vond er een aanrijding plaats op de Middelberterweg in Groningen. Hierbij kwam een 57-jarige man uit Groningen om het leven.

Het slachtoffer liet zijn hond uit toen een 28-jarige bestuurder uit Delfzijl hem met de zijspiegel van diens busje raakte. Een ambulance bracht het slachtoffer in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis waar de man even later overleed aan zijn verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. In het bijzonder wil zij graag spreken met de bestuurder van een vermoedelijk donkerkleurige VW Transporter. Deze reed op het moment van de aanrijding voor het busje van de 28-jarige man. Waarschijnlijk stond er reclame op de VW. Het busje reed vanuit de richting Driebond over de Middelberterweg in de richting van Engelbert. Weet u welke automobilist de politie zoekt of bent u zelf die automobilist? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):