zaterdag, 5. mei 2012 - 20:34

Gewapende overval tankstation Terneuzen

Terneuzen

Politie Zeeland doet onderzoek naar een gewapende overval op tankstation Picobello aan de Bellamystraat in Terneuzen.

Drie mannen liepen 's middags omstreeks 15.30 uur de zaak binnen en bedreigde de pompbediende met een wapen. Zij eisten geld. Nadat aan hun wens werd voldaan, verdwenen de mannen spoorslags richting het nabijgelegen sportveld. Tot op dit moment ontbreekt nog ieder spoor van de overvallers.

Op het moment van de overval waren enkele klanten in de zaak getuige van de overval. Zij hebben aan de recherche het volgende signalement opgegeven:
Dader 1 heeft een lengte van ongeveer 1.80 - 1.90 m lang, is ongeveer 20 jaar en heeft een donkere en donkere ogen. Hij droeg een zwart glimmende bomberjack met capuchon en donkere sjaal met daaronder een donkerblauwe spijkerbroek. Hij spreekt Nederlands zonder accent.

De tweede dader is ongeveer 1.75 cm lang en rond de 20 jaar. Hij heeft een donkere huidskleur droeg een donkere bomberjack met capuchon.
Ook de derde dader was ongeveer 20 jaar oud en had een donkere huidskleur. Ook hij droeg een donkere bomberjack met capuchon

De recherche is direct na de overval met een sporenonderzoek begonnen en heeft aangiftes opgenomen van de medewerkers van het tankstation en van klanten die daadwerkelijk met het wapen zijn bedreigd. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn er getuigen gehoord.

Mensen die getuige zijn geweest van deze overval e nog niet gesproken hebben met één van de rechercheurs, worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan door telefoonnummer 0900 8844 te bellen of aan het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen.
Provincie:
Tag(s):