vrijdag, 30. maart 2012 - 15:09

Gewonde bij aanrijding op A2

Beesd

Bij twee kop-staartbotsingen is donderdagavond rond 18.20 uur een vrouw gewond geraakt. Een motorrijdster ging ook onderuit, maar bleef ongedeerd. Het ongeval was op rijksweg A2 ter hoogte van Beesd, in noord-zuidrichting. Door het ongeval ontstonden flinke files.

De eerste aanrijding ontstond toen de bestuurder van een auto -een man van 50 jaar uit Schaijk- de file voor hem te laat opmerkte, naar eigen zeggen omdat hij bezig was met zijn autoradio. Hij botste met behoorlijke snelheid tegen zijn stilstaande voorligger. De vrouw in die auto raakte gewond aan haar hoofd. Zij is met verder onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Zij was overigens wel bij kennis. Het betreft een 44-jarige inwoonster van Tilburg.

Vrijwel direct na de aanrijding kwam naast de aanrijding tussen de twee personenauto's een motorijdster ten val. Zij gleed over de weg en botste tegen de auto die op de rijbaan naast de eerste aanrijding stond. Zij kwam met de schrik vrij maar had wel wat schade aan motor en motorkleding. Het betreft een 40-jarige Tielse.

De bestuurster van de auto waar de motorrijdster tegenaan was gereden is ter controle wel naar het ziekenhuis overgebracht. Dit was een 51-jarige vrouw uit Duitsland.
Provincie:
Tag(s):