zaterdag, 11. februari 2012 - 18:59

Gewonde bij kop-staart aanrijding in Delfzijl

Delfzijl

Bij een kop-staart aanrijding op de Fivellaan in Delfzijl is zaterdagmiddag één inzittende van een personenwagen lichtgewond geraakt.

Een bestuurder van een personenwagen moest afremmen voor auto´s die stonden te wachten om de Jachtlaan op te gaan. Het voertuig gleed door en de man botste tegen de personenwagen voor hem. Deze werd op zijn beurt tegen een derde auto aangedrukt. De inzittende van de middelste auto klaagde over pijn in haar nek. Eveneens kon het portier niet worden geopend.

Omdat er geen ambulance beschikbaar was, werd de traumahelikopter ingezet om de primaire eerste hulp te verlenen. Zij werden hierbij geassisteerd door de brandweer. Deze maakte in de auto ruimte om de vrouw veilig uit de auto te krijgen. Nadat een ambulance gearriveerd was, werd de vrouw naar het Delfzicht ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen bleven ongedeerd.

De politie heeft registratie gemaakt van de aanrijding. Omdat één van de betrokkenen een militair is, kwam ook de Marechaussee om de aanrijding op papier te zetten.
Provincie:
Tag(s):