maandag, 27. februari 2012 - 15:39

Gewonde na steekpartij in Vlaardingse moskee

Vlaardingen

In een moskee aan de Emmastraat in Vlaardingen is maandagmiddag een man ernstig gewond geraakt na een steekpartij. Twee ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse voor medische assistentie aan de man.

De man is later overgebracht naar het ziekenhuis met steekwonden in zijn buik. Er is een verdachte aangehouden voor de steekpartij. In de omgeving zijn sporen veiliggesteld en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Bij de vechtpartij in de moskee raakten in totaal drie mannen gewond geraakt. Eén van hen is als verdachte aangemerkt en aangehouden.

Bij de vechtpartij tussen ongeveer vijf personen is een man gestoken. Hij was aanspreekbaar en is overgebracht naar een ziekenhuis. Een vriend van hem raakte licht gewond aan zijn hoofd. Ook hij is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis.

Politieagenten hebben direct een verdachte, een 31-jarige man uit Vlaardingen, van de steekpartij aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de reden van de vechtpartij. De afdeling Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond stelde sporen veilig en heeft onder andere een mes in beslag genomen.
Provincie:
Tag(s):