vrijdag, 22. juni 2012 - 12:50

Gewonden bij aanrijding in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Bij een aanrijding op de Elburgerweg, tussen een vrachtwagen en een marktwagen, zijn vrijdagochtend rond 10.15 uur twee mannen van Urk gewond geraakt. De mannen, inzittenden van de marktwagen, zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in de directe omgeving.

De Urkers, 18 en 63 jaar oud, reden in de marktwagen over de Elburgerweg in de richting van Elburg. Op de kruising met de Abbertweg kwamen zij in botsing met een vrachtwagen die vanaf de Abbertweg de Elburgerweg wilde oversteken. Politie, brandweer en ambulance gingen ter plaatse. Ook het mobiel medisch team van de traumaheli werd gewaarschuwd. De arts van de traumaheli verleende op de plek van het ongeval assistentie aan het ambulancepersoneel. De twee gewonden zijn vervolgens per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. De 31-jarige vrachtwagenchauffeur uit Elburg bleef ongedeerd.

Specialisten van de verkeersongevallendienst van politie Flevoland doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. In verband met het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen is de Elburgerweg op dit moment nog steeds tussen de Oudebosweg en de Oldebroekerweg afgesloten voor het overige verkeer.
Provincie:
Tag(s):