dinsdag, 31. januari 2012 - 17:15 Update: 08-07-2014 0:27

Gezin uit de brand geholpen door Tanja Jess

Papendrecht

Enkele tientallen bedrijven hebben actrice Tanja Jess geholpen bij haar actie help een gezin uit de brand. Verf, meubels, kleding en mankracht wist Tanja belangeloos te verzamelen om een door brand getroffen gezin letterlijk uit de brand te helpen.

Een gezin met vier kinderen verloor bijna al hun bezittingen tijdens een brand in hun woning. Het Alblasser gezin kreeg een andere woning aangeboden in Papendrecht. Zonder financiële middelen en de nodige medische problemen in het gezin, een bijna kansloze opgave tot dat Tanja Jess zich het lot van hen aantrok.

In betrekkelijk korte tijd wist de actrice mensen en bedrijven te mobiliseren om belangeloos goederen en diensten beschikbaar te stellen. In een eerder interview met Blik op Nieuws liet Tanja weten het hart verwarmend te vinden dat zoveel mensen een helpende hand toestaken.

Dinsdag, 31 januari 2011, was het dan eindelijk zover dat het gezin in hun nieuwe huis kon. Tanja, die de coördinatie van de actie op zich genomen had, bracht het gezin een bezoek en nam nog enkele ontbrekende spullen mee. De actrice kan met recht zeggen 'Missie volbracht'
Categorie:
Tag(s):