dinsdag, 24. juli 2012 - 21:04

Goes C nieuwe culturele evenement

Goes

Goes C is het nieuwe culturele evenement in Goes.

Zaterdag 4 Augustus:
Op zaterdag bieden de organisatie een gevarieerd programma met muziek en cabaret vanaf het podium op het Bleekveld tegenover theater de Mythe.
Theater de Mythe heeft speciaal voor deze avond een lounge terras.

19.00 Edouard van de Velde
Van alle artiesten die Jacques Brel hebben gecovered, is de in Nederland wonende Fransman Edouard van de Velde er eentje van de jongere generatie. Dat deze niet onder doet voor de oudere, bewijst hij met zijn optredens.

20.00 Robbert-Jan Proos
Robbert Jan werd geboren en getogen in Zeeland, maar daar merk je helemaal niks meer van. Hij trok zijn voeten uit de klei en vertrok naar de Randstad want hij had een droom. Kunstenaar worden! Al na een paar jaar aanklooien met verf verschoof zijn interesse door toevallige ontmoetingen en interessante uitdagingen in 1998 naar de podiumkunsten.

Inmiddels vele prijzen gewonnen waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret festival. Tegenwoordig toert Robbert-Jan door het land met zijn nieuwe show “Solo”.

http://www.youtube.com/watch?v=OZV6XFd6ouo

21.00 Tangarine
Doorgebroken begin dit jaar via het tv programma De Wereld Draait Door. De tweelingbroers Sander Brinks en Arnout Brinks vormen de basis van Tangarine. Hun liedjes dragen sterk de invloeden van hun helden Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. De gesprekken tussen de broers en hun verhalen geven de voorstelling extra diepgang.

http://www.youtube.com/watch?v=Qxmsl2K_nu0

22.00 Vonder and Bloom (foto)
Vonder & Bloom speelden tijdens hun "Tiny Little Theatre Tour" voor uitverkochte zalen! Tijdens dit intieme concert komt naar voren hoe de toevallige ontmoeting in een Amsterdamse tram leidde tot de geboorte van het singer/songwriter duo en een veelvoud aan inventieve tourtjes met bijzondere concerten.

Meer bekendheid kregen de meiden doordat hun nummer "Do Much Better" wordt gebruikt voor de TV reclame van Rivella met Chantal Janzen.
Dus "sit down and listen" en ontdek wat Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk aan elkaars muziek toevoegen: magie. Recht uit het hart en er ook recht weer in.

http://www.youtube.com/watch?v=V8xUJzhqfoI

23.00 einde

Zondag 5 Augustus:
Op zondag is er de gehele middag jeugd straattheater op de Grote Markt van 13.00 tot 17.00 uur.
Runewold’s vliegende Hollander!
Magie is overal te vinden, waar ook ter wereld. Runewold heeft dan ook alle wereldzeeën bevaren met zijn “vliegende Hollander”. Hij heeft de wonderlijkste verhalen van zijn reizen opgetekend om te delen met het publiek. Al vaart hij door tot in de eeuwigheid, hij vaart er wel bij

Sydney's Circus
In deze one-man clownshow creëert Sydney de magische en spectaculaire sfeer van het traditionele Engelse circus. Hij wordt geholpen door het nietsvermoedende publiek, om een wereld van illusie, kleur, betovering en chaos te produceren.
Provincie:
Tag(s):