donderdag, 20. september 2012 - 9:52 Update: 08-07-2014 0:31

'Google meest aantrekkelijke werkgever'

Schiphol

Google is in Nederland als daarbuiten de meest aantrekkelijke werkgever in de 12 grootste economieën ter wereld. Dat blijkt uit de Global Talent Attraction Index.

De index is gebaseerd op de voorkeuren van meer dan 144 000 studenten met een economische en technische achtergrond uit deze economieën. De index, waarin de carrière voorkeuren van de economische en technische carrière zoekers zijn opgesplitst, onthult het huidige niveau van aantrekkelijkheid die bedrijven hebben als werkgevers en hun potentieel om in de toekomst wereldleiders te zijn.

In de economische categorie wint Google voor het vierde achtereenvolgende jaar, KPMG houdt nog altijd de tweede plek en Procter & Gamble heeft dit jaar de derde plek behaald. "De Google koorts heerst nog altijd! Studenten zien Google als een aantrekkelijke werkgever door de relaxte en creatieve werkomgeving, de internationale sfeer en hun innovatieve producten. Google biedt fantastische kansen waar andere bedrijven niet aan kunnen toppen." Zegt Petter Nylander, Universum's CEO.
Categorie:
Tag(s):