dinsdag, 28. februari 2012 - 9:32 Update: 08-07-2014 0:54

Gouweleeuw: 'We moeten maar zien of het Nederlands elftal ooit komt'

(Elf Voetbal) Jeffrey Gouweleeuw is niet meer weg te denken uit de defensie van sc Heerenveen. Een mooie toekomst lijkt in het verschiet te liggen voor de mandekker. "Het heeft helemaal geen zin om te gaan filosoferen over van alles en nog wat", zegt hij in Elf Voetbal.

"Ik ben heel nuchter ingesteld. Eerst presteren bij Heerenveen en dan zien we vanzelf wel wat er op mijn pad komt", zegt Gouweleeuw tegen Ons Oranje.

De naam van Gouweleeuw wordt zelfs al gefluisterd bij het grote Oranje. "oh, ik heb zelfs mijn debuut voor Jong Oranje nog niet gemaakt. Laat dat eerst maar eens gebeuren. "En dan nog moeten we maar zien wanneer en of het Nederlands elftal ooit komt."

Volgend seizoen krijgt Gouweleeuw Marco van Basten als trainer bij Heerenveen. "Prachtig dat de club zo'n naam weet binnen te halen. Er zijn nu ook jongens die tot voor kort dachten aan een transfer, maar nu toch misschien wel langer willen blijven. Maar stel dat er een mooie kans komt en beide clubs komen eruit, dan zal ik dat niet laten schieten vanwege Van Basten."
Categorie:
Tag(s):