dinsdag, 11. september 2012 - 17:39

Groots evenement voor inwoners gemeente Veere

Oostkapelle

Alle inwoners van gemeente Veere en andere belangstellenden zijn op zaterdag 22 september vanaf 20.30 uur van harte welkom in Eetcafé De Babbelaar aan Dorpsstraat 18 in Oostkapelle.

Die avond neemt burgemeester Rob van der Zwaag de aftrap voor een grootschalige benefietactie in het dorp in december dit jaar. De Zeeuwse band Geert & The Chiefs, winnaar van diverse regionale festivals en voorprogramma-act van Racoon, verzorgt een liveoptreden.

Achter de schermen werkt een groep van vijf vrijwilligers uit Oostkapelle al een aantal maanden aan de voorbereidingen voor een zevendaagse benefietactie in het dorp. De organisatie haakt hiermee aan bij een jaarlijkse, landelijke actie. Initiatiefnemers zijn vader en zoon Hans en Jeroen Burgs. Naast hen zijn ook Jacco de Lignie, Marga Jobse en Susanne Coppoolse bij de organisatie betrokken.

De bedoeling van de organisatie is om de inwoners van alle kernen van gemeente Veere actief bij het evenement te betrekken. Het idee is inmiddels met enthousiasme ontvangen door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veere.
Provincie:
Tag(s):