donderdag, 8. november 2012 - 12:58

Grootste vrouwelijke snurker Nederland 2012 gevonden

Weert

De grootste snurkster en snurker van Nederland 2012 zijn gevonden na de zoektocht ''Wie is de grootste snurker van Nederland 2012.''

Er rust nog steeds een groot taboe rondom snurken en dan vooral onder het vrouwelijk geslacht. Door deze snurkwedstrijd doet de Kliniek voor Snurken en Apneu een poging om vooral het taboe rondom vrouwelijk snurken te doorbreken.

Na 2 jaar op zoek geweest te zijn naar de grootste mannelijke snurker, is de Kliniek voor Snurken en Apneu dit jaar ook op zoek gegaan naar de grootste vrouwelijke snurker van Nederland, en met succes.
Vele snurkers en vooral partners van hebben het snurkgeluid opgestuurd naar de snurkkliniek. Met dit jaar zelfs twee winnaars tot gevolg.

De grootste vrouwelijke snurker van Nederland 2012, heeft een gemeten piek van 85 decibel, wat gelijk staat aan het geluid van een vliegtuig dat door de geluidsbarrière gaat. De grootste mannelijke snurker van Nederland 2012, heeft een gemeten piek van zelfs 90dB wat gelijk staat aan een bulldozer op 15 meter afstand. De grootste snurker van Nederland 2011, de heer de Vries, is met een gemeten piek van 85dB verslagen.

Hieruit blijkt dat mannen niet veel harder snurken dan vrouwen, de snurkkliniek heeft dan ook veel complimenten gekregen van de vrouwelijke snurkers. Het snurkprobleem onder vrouwen lijkt hiermee al meer bespreekbaar geworden.

De grootste snurkster 2012 krijgt een speciaal op maat gemaakte vrouwelijke LadySnore snurkbeugel, welke de tong controleert en zodoende het snurkgeluid wegneemt. De grootste mannelijke snurker krijgt hiervan de mannelijke SnörEx® versie, welke inmiddels al 20 jaar toegepast wordt.
Provincie:
Tag(s):