dinsdag, 5. juni 2012 - 14:32

Grote schade door brand op waterschapsterrein Veerse Meer

Kamperland

Afgelopen nacht heeft een grote brand gewoed op een opslagterrein van waterschap Scheldestromen aan de Sint Felixweg bij Kamperland. Meerdere mobiele toiletten zijn daar in vlammen opgegaan en versmolten met het asfalt.

Het waterschap en Politie Zeeland hopen dat mensen die eventueel iets hebben gezien dit doorgeven aan de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Het terrein is ongeveer 20 x 50 meter, omheind door hekken. Er zijn daar een kleine twintig toiletten verbrand. Een aantal andere toiletten is door de enorme hitte helemaal ontzet en zijn de deksels van verschillende rolcontainers gesmolten.

Ook het gras op de achtergelegen dijk is helemaal zwartgeblakerd. Net buiten het terrein is ook een toilet afgebrand en versmolten met het asfalt. Dit toilet brandde vanochtend nog na. Ook zijn er vorige week bij de Piet (Kanoa) twee toiletten afgebrand en heeft iemand geprobeerd rond dezelfde tijd drie parkeerautomaten op het parkeerterrein langs de Strandweg in brand te steken. Hoeveel het gaat kosten om het terrein op te knappen en de toiletten te vervangen, kan het waterschap nog niet zeggen.

Alles bij elkaar opgeteld, kan geconcludeerd worden dat ook aan de Sint Felixsweg brand is gesticht. Het waterschap doet later vandaag aangifte en hoopt dat er iemand is die een tip heeft.
Provincie:
Tag(s):