woensdag, 1. februari 2012 - 9:19 Update: 08-07-2014 0:54

'Guidetti is in Rotterdam momenteel echt heilig'

(Elfvoetbal) John Guidetti bestempelde trainer Ronald Koeman eerder als God. Nu is de Zweedse spits van Feyenoord ook heilig verklaard.

"Die gozer is in Rotterdam momenteel echt heilig", zegt Joop Verschuuren, bestuurslid van de officiële supportersvereniging van Feyenoord, in het AD.

Guidetti wordt gehuurd van Manchester City. Verschuuren: "k weet niet wat Guidetti straks moet kosten, maar als je deze dagen bij het Legioen een collecte houdt, haal je het transferbedrag misschien wel op."

Feyenoord houdt er rekening mee dat Guidetti na dit seizoen weer vertrokken is. "Manchester City zal aan het einde van het seizoen de keuze maken: halen wij Guidetti bij onze eigen selectie of niet", aldus Koeman. "Wij proberen hem duidelijk te maken dat hij in de eredivisie wekelijks speelt en dat dit een fantastische opstap is tot iets groters. Zlatan Ibrahimovic had ook een paar seizoenen bij Ajax nodig om naar de top te groeien. Maar John Guidetti is een fenomeen. Een spits voor de grote clubs in Europa."
Categorie:
Tag(s):