donderdag, 28. juni 2012 - 19:29

Haarlem neemt paarse krokodil over van politie

Haarlem

Haarlemmers die iets hebben verloren of gevonden kunnen vanaf 1 juli 2012 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht in het Digitaal Loket op de pagina gevonden en verloren voorwerpen.

Tijdens kantooruren kunnen Haarlemmers voor gevonden en verloren voorwerpen ook komen naar de balie in de Publiekshal, Zijlvest 39. Vanaf volgende maand neemt de gemeente de taak van het beheer en de bewaring van gevonden en verloren voorwerpen in Haarlem over van de Politie Kennemerland.

Op deze pagina kan men gevonden voorwerpen aanmelden en zien welke gevonden voorwerpen in een periode aangemeld zijn of welke voorwerpen als verloren zijn gemeld. Haarlem streeft er op deze wijze naar dat gevonden voorwerpen snel bij de rechtmatige eigenaren terug kunnen komen en wil onnodige rompslomp zoals in de tv-reclame met de paarse krokodil vermijden.

Meer informatie over de procedure en bijvoorbeeld uw rechten om eigenaar te worden van een gevonden voorwerp, vindt u op de pagina 'gevonden en verloren voorwerpen in het Digitaal Loket.
Provincie:
Tag(s):