woensdag, 30. mei 2012 - 16:13

Hagenaar mishandeld voor 'kijken naar vrouw'

Den Haag

Vanuit het niets werd een 34-jarige Hagenaar afgelopen dinsdagmorgen mishandeld door een nog onbekend gebleven man. 'Deze gaf hem een klap en een schop omdat de Hagenaar naar zijn vrouw zou hebben gekeken. Wij zijn op zoek naar getuigen', meldt de politie woensdag.

De Hagenaar stond naar eigen zeggen rond 11.00 uur buiten bij een fastfoodrestaurant aan de Binckhorstlaan te bellen toen hij vanuit het niets door een andere man werd belaagd.

De man stapte uit een auto, gaf de Hagenaar hard een klap in het gezicht en pakte hem bij de keel. Toen de Hagenaar op de grond viel, kreeg hij nog een schop. Volgens de onbekend gebleven man was dit omdat het slachtoffer naar zijn vrouw had gekeken. De Hagenaar ging voor controle langs zijn huisarts.

Getuigen gezocht
Een signalement van zijn belager kon het slachtoffer niet geven. Wel is bekend dat de agressieve man in een groene personenauto reed. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

Heeft u dinsdag 29 mei tegen 11.00 uur iets gezien wat kan leiden tot de dader? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van deze verdachte? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):