dinsdag, 24. januari 2012 - 22:16

Hand Hobby Creadagen nieuw op agenda van TT Hall

Assen

De agenda van de TT Hall Assen wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe evenementen. Zo is het op 3, 4 en 5 februari de beurt aan de Hand Hobby Creadagen. Een gezellige creatieve beurs waar u inspiratie op kunt doen voor tientallen creatieve hobby’s. De organisatie van het nieuwe evenement is in handen van een opvallend jong team wat van wanten weet.

Anita Eleveld (25) en Denisse Joan Barrios (22) vonden dat er in het noorden te weinig georganiseerd werd op het gebied van creatieve hobby’s. ‘De grotere beurzen worden allemaal in het westen van het land georganiseerd en wij vonden dat daar verandering in moest komen,’ verteld Anita. Vanuit hun functie bij de TT Hall Assen, kwamen ze tot het initiatief van de Hand Hobby Creadagen. Na bijna een jaar van voorbereidingen hebben zich al bijna 100 exposanten aangemeld voor de creatieve consumentenbeurs.

Het Creatief Centrum MUR, De Scrapbookzolder, Pretty Lady Sieraden, Ellen’s Creative Cakes en Pottenbakkerij Het Ovenhuis, zijn zomaar een paar namen uit de veelzijdige deelnemerslijst. ‘Het is duidelijk te merken dat er in het noorden ook behoefte is aan een creatieve beurs,’aldus Anita. ‘Het enthousiasme bij de deelnemers is groot en wij zijn er natuurlijk hartstikke trots op dat we al zoveel inschrijvingen binnen hebben,’ vult Denisse aan. Het aanbod op de Hand Hobby Creadagen is enorm. Van tekenen en schilderen tot cupcakes bakken en van ballonvouwen tot sieraden maken; u vindt het er allemaal.

Maar behalve een enorm assortiment aan hobbymaterialen, biedt de beurs ook een interactief programma met allerlei demo’s en workshops. Wat te denken van bezemsteelbreien, een workshop mozaïeken of knutselen bij Lijstjes-enzo? Anita en Denisse hebben het allemaal voor u geregeld. Hoewel de dames in vaste dienst zijn bij de TT Hall, dragen zij de verantwoordelijkheid voor de organisatie helemaal zelf. Vanaf het schrijven van het beursconcept tot het plannen van de mediacampagne en het werven van de standhouders; alles doen ze zelf. En niet zonder succes zo bleek al eerder tijdens Art EvenTT, een beurs die het duo al twee keer eerder organiseerde. ‘We hopen inderdaad dat de Hand Hobby Creadagen net zo’n groot succes worden als Art EvenTT,’ aldus Anita. Aan de inzet van dit jonge organisatieteam zal het in ieder geval niet liggen!
Provincie:
Tag(s):