vrijdag, 17. februari 2012 - 15:31

Hervatting werkzaamheden aan Drieweg te Nisse

Nisse

Vanaf 20 februari 2012 zet de Provincie Zeeland de werkzaamheden voort aan de provinciale weg, de Drieweg in Nisse (N665).

Naast de aanleg van het fietspad wordt er van 20 februari tot 9 maart gewerkt aan de vernieuwing van de hoofdrijbaan van de Drieweg in 2 fases. De grens van deze fases ligt bij de inrit van de firma Bosman. Hierdoor blijft Nisse bereikbaar vanaf de noordzijde of de zuidzijde.
Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is de hoofdrijbaan van de Drieweg (N665) beschikbaar vanaf de provinciale weg 's Gravenpolder - Ovezande (N666) richting Nisse. Dit is ter hoogte van de Ronde Polderdijk-Schoorkenszandweg. Verkeer vanaf Nisse richting N666 wordt omgeleid. Het plaatselijke verkeer wordt omgeleid via de Gerbernesseweg van en naar de Zuidweg. Vanaf 20 februari wordt het gehele weggedeelte afgesloten voor al het doorgaand verkeer in beide richtingen.

Vanaf 20 februari tot 2 maart is Nisse bereikbaar vanaf de N666 (zuidzijde) en van 2 maart tot 16 maart vanaf Heinkenszand (noordzijde). De lokale omleiding verloopt via de Zuidweg en de Gerbernesseweg. Het kruisend verkeer wordt hierbij niet gehinderd. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden is de kruising Gerbernesseweg-Drieweg voor de periode van drie dagen afgesloten.

Het doorgaande verkeer over de N665 en de N666 krijgt het advies om de aangegeven omleidingsroutes te volgen. Het fietsverkeer volgt de omleiding via de Gerbernesseweg en aansluitende wegen. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data wijzigen.
Provincie:
Tag(s):