dinsdag, 6. november 2012 - 21:41

Hondjes van vermiste Berend Smit uit Dwingeloo terecht

Dwingeloo

De zoektocht naar de 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo is nog steeds in volle gang.

Berend Smit wordt sinds zondagmiddag 4 november vermist. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen over de vermissing van de man. Er zijn inmiddels diverse tips bij de politie binnen gekomen, maar die hebben nog niet geleid tot de vindplaats van Berend. Wel zijn zijn twee hondjes inmiddels terecht.

Zowel de politie als de familie zijn in Dwingeloo op zoek naar de man. Dit gebeurd te voet, te fiets en per auto. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van de man. Op alle mogelijke manieren probeert de politie zijn verblijfplaats te achterhalen. Een misdrijf kan niet worden uitgesloten.

De heer Smit verliet omstreeks 14.30 uur zijn woning aan deValderseweg in Dwingeloo. Hij ging met de auto weg om zijn twee hondjes uit te laten.Sindsdien is er geen contact meer met hem geweest.De politie trof maandagmorgen de lege auto van de heer Smit aan op carpoolplaats van de A28 nabij Spier.

De heer Smit voldoet aan het volgende signalement: blanke man,1, 86 meter lang, grijs tot spierwit achterover gekamd haar, grijs/ groene ogen, brildragend, donker montuur,mager/tenger postuur, bleek smal gelaat, rood geaderd. Hij gaat gekleed in eenblauw gewatteerde jas van het merk Gaastra met Capuchon,spijkerbroek,bergschoenen maat 45,horloge zwart leren band, gouden klokje.

Mensen die iets weten over de verdwijning van de 55-jarige Berend Smit, hem zien of hem hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Drenthe, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):