woensdag, 27. juni 2012 - 9:51

Identiteit dode man St. Jacobstraat bekend

Den Haag

De identiteit van de man, wiens lichaam zaterdag 23 juni in een woning aan de St. Jacobstraat De identiteit van de man, wiens lichaam zaterdag 23 juni in een woning aan de St. Jacobstraat werd gevonden, is bekend.

Het gaat om de 55-jarige Hector Monsalve Mejia. Hij was de bewoner van de woning.

Agenten troffen het lichaam van de man die ochtend rond 02.00 uur aan. Inmiddels is bekend dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. De 36-jarige Hagenaar, die direct na de vondst van het slachtoffer bij de woning werd aangehouden, zit nog vast. De officier van justitie heeft op 26 juni 2012 zijn voorarrest met drie dagen verlengd voor nader onderzoek.

Een Team Grootschalig Opsporen doet onderzoek naar de toedracht en omstandigheden van het overlijden van de Hagenaar. Naast uitgebreid sporenonderzoek in en om de woning, deden de rechercheurs een groot buurtonderzoek. Daarnaast wordt nog steeds met getuigen gesproken.

In het kader van het onderzoek wordt ook het (sociale) leven van het slachtoffer in kaart gebracht. De rechercheurs zijn daarom dringend op zoek naar mensen die Hector Monsalve Mejia kenden. Ook willen zij graag weten wat zijn dagelijkse bezigheden waren en waar hij zoal kwam. In het bijzonder wil het rechercheteam in contact komen met mensen die hem op vrijdagavond 22 juni nog gezien hebben. Kende u Hector Monsalve Mejia of heeft u andere informatie die het rechercheteam kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):