zondag, 8. juli 2012 - 18:03

Identiteit op straat gevonden dode vrouw bekend

Rotterdam

De vrouw die zondagochtend rond 10.30 uur werd aangetroffen op de hoek van de Rotterdamse Donkersingel met de De Pintostraat is vermoedelijk een 29-jarige vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De politie heeft een identiteitsbewijs bij het slachtoffer aangetroffen, maar er moet nog een officiële identificatie volgen door een bekende of familie.

Maandagmiddag is de sectie begonnen die meer duidelijkheid moet geven over de doodsoorzaak. Het lichaam van de vrouw vertoonde op het eerste gezicht geen sporen van uiterlijk geweld.

De politie is nog steeds op zoek naar personen die meer weten over het overlijden van de vrouw. Omdat nog niet bekend is vanaf hoe laat de vrouw op straat heeft gelegen, is de politie ook nadrukkelijk op zoek naar getuigen die zondagochtend op de hoek van de Donkersingel en de De Pintostraat zijn geweest toen de vrouw daar nog niet lag.

Mensen die hier informatie over hebben, kunnen contact opnemen met de politie (0900-8844). Anoniem melden kan ook (0800-7000).
Provincie:
Tag(s):