zaterdag, 19. mei 2012 - 17:14

Inbreker raakt met hoofd bekneld tussen rolcontainers

Heerlen

Een poging om een geldlade uit de laadbak van een vrachtauto in Heerlen te stelen is voor de aspirant dief op pijnlijke wijze mislukt: hij raakte met zijn hoofd bekneld tussen twee rolcontainers.

Toen medewerkers van een bloemenhandel aan de Thorbeckestraat gistermorgen vroeg geluiden uit de laadruimte van een vrachtauto hoorden komen, werd meteen de politie ingeschakeld. Die vorderde bij aankomst dat degene die zich in de achterbak bevond naar buiten moest komen. Toen aan dat verzoek geen gehoor werd gegeven gingen de agenten zelf de laadbak in. Daar werd, na het weghalen van een aantal rolcontainers gevuld met bloemen, duidelijk waarom er geen reactie was gekomen op het dringende verzoek.

Een 33-jarige man uit Landgraaf lag op de grond met zijn hoofd bekneld tussen twee rolcontainers. Dat was vlak bij de plek waar een geldlade zich bevond. Hij heeft verklaard zich de avond tevoren te hebben laten insluiten en uiteindelijk te zijn gevallen bij gebrek aan licht. De man is aangehouden wegens inbraak en poging tot diefstal.
Provincie:
Tag(s):