woensdag, 2. mei 2012 - 18:40

Inbrekers vermoedelijk met trein vertrokken

De politie vraagt getuigen die op woensdag 2 mei in de eerste trein van Lochem naar Zutphen hebben gezeten. Vermoedelijk hebben hier twee inbrekers met hun buit, twee laptops, in mee gereisd.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken bij een woning aan de Enkweg in Lochem. De dieven kwamen via een niet afgesloten deur binnen en namen in ieder geval twee laptops mee.

De inbraak werd woensdagochtend door de bewoners ontdekt en de gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in. Hierbij bleek, dat de verdachten vermoedelijk met de eerste trein van Lochem naar Zutphen zijn gereisd. Deze trein vertrok om 06.20 uur vanuit Lochem en er zaten tussen de 10 à 15 personen in. Of de daders verder zijn gereisd is niet bekend. Het is dus ook mogelijk, dat zij Zutphen ingegaan zijn.

Misschien hebben mensen in de trein of op de stations in Lochem/Zutphen iets opvallends gezien wat met de inbraak in verband kan worden gebracht. De laptops zaten niet in een tas, maar kunnen door de daders wel in een eigen tas/rugzak vervoerd zijn.
Provincie:
Tag(s):