maandag, 6. februari 2012 - 14:09

Incident in relatiesfeer

Arnhem

Het aantreffen van een gewonde vrouw in een woning in de Arnhemse wijk Malburgen en een dode man op de Dr. Willem Dreessingel in de wijk Rijkerswoerd vorige week dinsdag 31 januari, moet worden gezocht in de relatiesfeer.

Dat blijkt uit het politieonderzoek tot dusver. Voor zover nu bekend waren er geen derden in het spel. Daarmee wordt gesteld dat beide incidenten met elkaar in verband staan. Het rechercheonderzoek is inmiddels in de afrondende fase beland.

Dinsdagavond 31 december werd na een melding in de late avonduren een 21-jarige vrouw gewond aangetroffen in een woning aan de Klaproosstraat. De verwondingen bleken door geweld te zijn ontstaan. In het onderzoek naar de aanleiding en de oorzaak daarvan stuitten agenten korte tijd later die avond bij een flat op de Dr. Willem Dreeslaan op het lichaam van een dode man. Later werd vastgesteld dat het om een 33-jarige Arnhemmer te gaan en de bewoner van het pand.

Naar nu blijkt hadden de 21-jarige vrouw en de 33-jarige een relatie die onlangs was verbroken. Tijdens een conflict in de woning van de 33-jarige aan de Dr. W. Dreessingel zou de man zijn 21-jarige ex-vriendin hebben verwond met een steekwapen. Familie van de vrouw zou haar daar opgehaald hebben en naar haar ouderlijk huis hebben gebracht. De 33-jarige bleek toen al vertrokken en werd later buiten dood aangetroffen. Tijdens het onderzoek is verder niet gebleken dat er derden in het spel waren. Voor wat betreft de dood van de 33-jarige kon geen misdrijf worden vastgesteld; noch was er sprake van een ongeluk.
Provincie:
Tag(s):