donderdag, 26. januari 2012 - 11:16 Update: 08-07-2014 0:54

'Inter biedt op Wijnaldum, PSV weigert'

(Elf Voetbal) Betreft het berichtgeving die op waarheid is gebaseerd of gaat het toch om slechts een gerucht? Feit is wel dat Mediaset beweert dat Internazionale een bod op Georginio Wijnaldum heeft uitgebracht. Een bod dat door PSV resoluut van de hand is gedaan.

Technisch directeur Piero Ausilio zou in Nederland aanwezig zijn geweest om met de Eindhovenaren te onderhandelen over een overname van de 21-jarige Oranje-international, die afgelopen zomer de overstap maakte van Feyenoord naar PSV. De Nerazzurri hebben volgens Mediaset woensdag een bod van vijf miljoen euro uitgebracht. De Brabanders zijn echter niet bereid om Wijnaldum voor dat bedrag naar Milaan te laten vertrekken. Inter komt nu naar verluidt met een nieuw bod.

Mocht het tot een transfer komen, dan wordt Wijnaldum herenigd met Luc Castaignos. Zij hebben een gezamenlijke periode bij Feyenoord achter de rug. Internazionale, dat woensdagavond verrassend werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Coppa Italia, ziet in Wijnaldum de opvolger van Thiago Motta, die de nadrukkelijke belangstelling geniet van het zeer ambitieuze Paris Saint-Germain.
Categorie:
Tag(s):