vrijdag, 7. december 2012 - 21:19

Internationale prijs, de Montreux Comedy Award, voor de TV Kantine

Het tv-programma TV Kantine heeft een internationale prijs, een Montreux Comedy Award, binnengehaald. Dat heeft Albert Verlinde vrijdagavond in het programma RTL Boulevard bekendgemaakt.

Het komische programma van Irene Moors en Carlo Boszhard won de prijs in de categorie Best Sketch Show. Het Nederlandse programma was een van de 300 inzendingen voor de prijs op het Montreux Comedy Festival in Zwitserland. Het behoorde tot de vier nominaties in zijn categorie. De prijs gaf grote vreugde bij Carlo en Irene. Carlo in RTL Boulevard:"We zijn zo blij!" Irene vulde haar collega aan met: "Ik ben onwijs trots en heel gelukkig!"

In het komische tv-programma TV Kantine doen Carlo Boszhard en Irene Moors
mitaties van bekende Nederlanders. Als BN’er hoor je er eigenlijk niet bij als je nog niet als typetje in het programma voorbij bent gekomen. Eerder wonnen Carlo en Irene met dit programma al een Gouden Televizier-Ring.

Het vijfde seizoen van de TV Kantine begint op 12 januari en is dan op de zaterdagavond te zien. Typetjes die dit seizoen verwacht kunnen worden zijn Quinty en Loretta van Koffietijd, Martine en Louise Fokkers (Ouwehoeren), Jan Smit en Barbie en haar man Michael.
Categorie:
Tag(s):