woensdag, 1. februari 2012 - 12:22

Inval bij drugspand in Utrecht

Utrecht

Bij een inval in een woning aan de Cornelis Roobolstraat op vrijdag 27 januari treft de politie diverse soorten drugs aan en een aantal vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen.

De politie heeft informatie over de bewoner van een pand in de Cornelis Roobolstraat. Die zou mogelijk handelen in drugs. De informatie is onder andere afkomstig uit de wijk. Naar aanleiding van de informatie houdt de politie op 27 januari vijf bezoekers van de woning aan. Die hebben er kleine hoeveelheden drugs gekocht.

Enige tijd later houden agenten ook de bewoner aan, als die de straat op gaat. De politie doet huiszoeking. Agenten stuiten in de woning op een hoeveelheid cocaïne en heroïne met een geschatte straatwaarde van ongeveer 25.000 euro. Ook vindt de politie in de woning 250 gram wiet. Daarnaast treffen de agenten weegschaaltjes en verpakkingsmateriaal voor drugs aan.

Bij de huiszoeking treft de politie niet alleen verdovende middelen aan. De agenten vinden in de woning ook goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie zet het onderzoek voort en maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):