zondag, 23. september 2012 - 16:19

Inzittenden op de vlucht na over de kop slaan met auto op A76

Heerlen

Rond 06.30 uur zondagochtend is een auto over de kop geslagen bij de afslag N281, komende vanaf de A76 uit de richting van Duitsland. 'Een getuige zag drie personen bij de auto die hem verzochten weg te gaan', meldt de politie zondag.

Toen de politie arriveerde waren de drie mannen verdwenen. De auto werd op de kop aangetroffen in de bocht bij de N281. De auto is vermoedelijk gaan driften en kwam tegen de betonnen afzetting terecht, waarna hij op de kop eindigde. Aan de bestuurderszijde lag bloed.

Toen de agenten rond 06.30 uur bij de auto stonden hoorden ze gekerm uit het maisveld komen. Ze stelden een onderzoek in maar zagen niemand.
Omdat niet uit te sluiten was dat de bestuurder zwaar gewond is, werden meerdere agenten opgeroepen om te zoeken.

Ook de brandweer ondersteunde de zoektocht met een hoogwerker en warmtemetingen. Daarnaast werd de helikopter ingezet maar ook zij zagen geen beelden van mensen in het maisveld.

Kennelijk heeft het drietal de mais kunnen verlaten en is gevlucht. De eigenaar van de auto, afkomstig uit Heerlen, had de auto rond 08.00 uur zondagochtend als vermist opgegeven. De politie onderzoekt de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):