maandag, 23. januari 2012 - 9:10 Update: 08-07-2014 0:54

'Isaksson of Tyton? Ik ben er niet mee bezig'

(ElfVoetbal)Timothy Derijck vocht zich vlak voor de winterstop in de basis bij PSV en de centrumverdediger is niet van plan om die plek zomaar af te geven. Dat meldt de Belg aan NUsport.

"Ik probeer het goede gevoel zo lang mogelijk vast te houden", zegt de oud-verdediger van ADO Den Haag. "Die laatste weken voor de winterstop hebben mij uiteraard een goed gevoel gegeven. Dat goede gevoel heb ik nu nog steeds. Ik probeer dat zo lang mogelijk vast te houden."

Derijck houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met de keepersstrijd tussen Andreas Isaksson en Przemyslaw Tyton. "Isaksson of Tyton? Ik ben eerlijk gezegd niet bezig met wie er keept. De laatste wedstrijden voor de winterstop was het Isaksson. Dat ging goed. Dus ik denk dat de trainer daar aan vast wilde houden."

Tyton zelf schrok wel van zijn plek op de reservebank. "Dit is een teleurstelling", zegt de Pool in het AD. "Ik heb een goed trainingskamp gehad, speelde een goede oefenwedstrijd tegen Real Murcia en hoopte op een basisplaats. Nee, ik heb van de trainer nog geen uitleg gekregen. Het belangrijkste is nu dat ik blijf vechten op de training."

Collega Isaksson zag de beslissing van Fred Rutten wel aankomen. "Je weet het nooit, al had ik er wel een goed gevoel over." Met Isaksson onder de lat speelde PSV zondag met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht.
Categorie:
Tag(s):