woensdag, 1. februari 2012 - 9:17 Update: 08-07-2014 0:54

Janmaat tekent driejarig contract bij Feyenoord

(Elfvoetbal) Het hing al een flinke tijd in de lucht en de kogel is nu dan officieel door de kerk. Daryl Janmaat mag zich vanaf komend seizoen Feyenoorder noemen.

De rechtsback komt deze zomer transfervrij over van SC Heerenveen. Hij zal tot medio 2015 te bewonderen zijn in De Kuip. Op de website van Sport Promotion geeft Janmaat aan dat hij tevreden is met de gang van zaken.

"Ik ben blij dat er nu helderheid is. Ik had de afgelopen periode niet over belangstelling van andere clubs te klagen. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik na vier jaar Heerenveen toe was aan een nieuwe omgeving. Ik ben hartstikke blij dat ik mijn loopbaan bij Feyenoord kan en mag voortzetten."

Ook Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, was content met het nieuws. "Daryl past precies in ons plaatje voor de toekomst. Hij is jong, heeft zijn talent al bewezen en kan alleen maar beter worden. Bovendien is het een speler met een Feyenoord-verleden en met pit in zijn lichaam. Dat zien we graag in De Kuip."
Categorie:
Tag(s):