donderdag, 12. januari 2012 - 9:01 Update: 08-07-2014 0:55

Janssen voelt nieuwe kansen na ontslag Adriaanse

(Elf Voetbal) Het ontslag van Co Adriaanse heeft voor een aantal spelers van FC Twente ook voordelen. Zo ook voor bankzitter Willem Janssen. De middenvelder is ontevreden over zijn reservestatus, maar kan niet wachten zich opnieuw te bewijzen voor de nieuwe trainer Steve McClaren.

"Ik heb het er thuis over gehad, dat het een beetje een gek idee is dat ik in de laatste wedstrijd voor de winterstop eindelijk in de basis stond op de positie waar ik graag speel en dat dan de trainer wordt ontslagen. Aan de andere kant merkte ik wel dat de assistenten heel tevreden waren met deze opstelling. Hopelijk wordt dit de leidraard voor de komende tijd en kan ik vaker op deze positie spelen", vertelt de middenvelder die afgelopen zomer overkwam van Roda JC.

"Aan de ene kant ben ik ontevreden dat ik veel op de bank heb gezeten, maar tegelijkertijd speel ik natuurlijk pas een half jaar bij een topclub. Mijn valkuil was nog wel eens dat ik te gemakkelijk een bal verloor. in ons spel moet je soms wat geduldiger zijn en minder risico nemen. Dat heb ik goed opgepakt en ik vind dat ik al wel heb laten zien dat ik van toegevoegde waarde kan zijn", besluit Janssen tegenover de Telegraaf.
Categorie:
Tag(s):