zaterdag, 24. maart 2012 - 19:30

Jongen (11) gewond op straat gevonden

Tilburg

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een voorbijganger een 11-jarig jongetje gewond aangetroffen in de Pieter Vreedestraat in Tilburg.

Het slachtoffer werd rond 01.00 uur in verwarde toestand en gewond aangetroffen door een voorbijganger. Nadat de jongen was overgebracht naar een ziekenhuis, startte de politie een uitgebreid onderzoek omdat onduidelijk was hoe het slachtoffer gewond was geraakt. Hierbij werd in Pieter Vreedestraat door forensische rechercheurs sporenonderzoek verricht. Een deel van de straat werd om die reden afgesloten voor publiek.

Onder leiding van een rechter-commissaris en een Officier van Justitie werd een onderzoek ingesteld in en rond de woning van de vader van het jonge slachtoffertje. Zijn vader en diens vriendin gingen mee naar het politiebureau voor nader verhoor. In het ziekenhuis is vast gesteld dat de jongen een scheur in zijn schedel, een gebroken elleboog en diverse kneuzingen had opgelopen. Hij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Uit het politieonderzoek is komen vast te staan dat de jongen na een klauterpartij van het balkon gevallen is. Dat gebeurde vermoedelijk vanaf de eerste verdieping van het balkon van de woning van zijn vader. Er zijn geen redenen om uit te gaan van een geweldsmisdrijf.
Provincie:
Tag(s):