woensdag, 13. juni 2012 - 16:01

Jongetje (10) misbruikt nabij NS-station Klarenbeek

Klarenbeek

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart nadat een 10-jarige jongen melding heeft gedaan van seksueel misbruik. 'Het incident heeft zich dinsdagavond tussen 18.45 en 19.15 uur voorgedaan nabij het NS-station in Klarenbeek', meldt de politie woensdag.

Het slachtoffertje vertelde dinsdagavond rond 19.30 uur aan zijn ouders wat hem daarvoor was overkomen. Hij was zelf thuis gekomen. De jongen zou met de trein van het Apeldoornse station De Maten naar het station Klarenbeek zijn gereisd.

Misbruikt
Toen hij in Klarenbeek aankwam, zou hij zijn aangesproken door een onbekende man. Deze zou het slachtoffertje in de buurt van het station hebben misbruikt.

Signalement
De man was blank en ongeveer 1.80m lang. Hij had een normaal postuur, bruin haar en is tussen de 25 en 35 jaar geschat. Dinsdagavond droeg de man een blauwe spijkerbroek. Hij zou mogelijk een herenfiets met fietstassen hebben.

Grootschalig rechercheonderzoek
Een Team Grootschalig Onderzoek van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart. In verband met het politieonderzoek is de recherche dringend op zoek naar tips en getuigen die iets gezien hebben dat met deze zaak te maken kan hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):