maandag, 2. juli 2012 - 19:11

Justin Bieber met Believe Tour voor concert naar GelreDome

Arnhem

De populariteit van Justin Bieber kent geen grenzen. Drie jaar na de uitbraak van de ‘Bieberfever’ kunnen we inmiddels spreken van een ‘Bieber-epidemie’. Het 18-jarige Canadese idool scoort hit na hit en breekt record na record. Via zijn muziek en via social media veroverde hij al bijna 23 miljoen meisjesharten.

Het concert dat hij vorig jaar in Ahoy gaf was binnen een half uur volledig uitverkocht. Voor alle Nederlandse fans is er goed nieuws: op zaterdag 13 april 2013 staat Justin Bieber op het podium van GelreDome. Het concert is in ‘seated setting’, oftewel: de tickets betreffen allemaal zitplaatsen. De kaartverkoop start op donderdag 5 juli a.s. om 09.00 uur.

Op 12 juni jl. verscheen Bieber’s nieuwste album ‘Believe’. In de twee weken ervoor legde hij met z’n team ruim 25.000 km af om het album in zeven Europese landen te promoten. Waar Justin zich ook begaf, overal werd hij toegejuicht door een grote menigte hysterische Bieberfans. ‘Believe’ is het derde studio album van Justin Bieber. In maart jl. verscheen de eerste single ‘Boyfriend’, die werd gevolgd door ‘Die in your Arms’,  ‘Turn to You’, ‘Right Here’ en ‘As Long as You Love Me’. Op het album staan onder meer duetten met
Drake en Nicki Minaj.

Dat Bieber zijn eigen records blijft breken, blijkt wel uit de stormloop op tickets voor zijn Believe Tour in Amerika. Alle 48 concerten waren daar binnen enkele uren uitverkocht. De twee shows in Madison Square Garden in New York (capaciteit 20.000 bezoekers) zelfs binnen 30 seconden. Hiermee overtreft de superster zijn oude records uit 2010 en 2011 met zijn My World Tour. De kans is groot dat er ook op de tickets voor het concert in GelreDome een massale run zal zijn.
Provincie:
Tag(s):