dinsdag, 14. februari 2012 - 12:51 Update: 08-07-2014 0:27

Katie Melua in de Heineken Music Hall

Op vrijdag 19 oktober geeft Katie Melua een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert dat deel uitmaakt van haar Secret Symphony tour start aanstaande vrijdag 17 februari om 10.00 uur.

Het succes van de 27-jarige zangeres kwam in een sneltreinvaart toen haar debuutalbum 'Call Off The Search’ in 2003 uitkwam. Haar tweede album ‘Piece by Piece’ met onder andere het nummer ‘Nine Million Bicycles’ volgde al snel en stond maar liefst 11 weken op de nummer 1 positie in Nederland. Ook met ‘Pictures’ gooide ze hoge ogen, dit album was al platinum voordat het daadwerkelijk in de winkels lag en was het best verkochte album van 2007.

Talloze uitverkochte zalen en zelfs een concert op de bodem van de Noordzee, met een notering in het ‘Guinness Book of Records’, zorgen voor hoogtepunten in Katie’s carrière. In Nederland vergaart de Britse zangeres veel populariteit met haar optreden tijdens het kerkelijk huwelijk van Prins Pieter-Christiaan met Prinses Anita in de Grote of St. Jeroenskerk te Noordwijk. Ook was ze maar liefst driemaal te zien op het North Sea Jazz Festival.

Begin maart verschijnt Katie’s vijfde studioalbum ‘Secret Symphony’. Het album dat geproduceerd is door Mike Batt bevat naast een aantal covers ook eigen geschreven nummers. Over het nummer ‘Forgetting All My Troubles’ zegt Katie dat het weergeeft, hoe en wie zij vandaag de dag is.
Categorie:
Tag(s):