zaterdag, 17. november 2012 - 14:55

Kinderen Danny hoeven showbizz niet in

In een interview met het AD zegt Danny de Munk dat zijn kinderen van hem de showbizz niet in hoeven. Dat meldt Shownieuws zaterdag.

De 42-jarige zanger staat zaterdagavond met zijn 30-jarig jubileumconcert in de Heineken Music Hall. Bij dat jubileumconcert hebben ook zijn dochter Bo (14) en
zoon Davy (10) een rol. Terwijl Danny het liedje 'Mijn Meissie' zingt zal Bo dansen en Davy geeft als een soort van voorproefje een showtje als dj.

Danny vertelt dat dit niet betekent dat ze serieus van plan zijn om net als hun vader de entertainmentwereld in te gaan. Danny: 'Hoe dan ook worden die twee niet gepusht om iets in de showbusiness te gaan doen. Bo en Davy zijn vrij om te doen en laten wat ze willen. Ze treden alleen op omdat zij het willen, niet omdat hun papa en mama dat zo graag zien. We laten ze volledig in hun waarde. Leggen ze op geen enkel terrein verplichtingen op.'

De Munk laat nog weten dat er thuis wel bepaalde regels zijn zoals huiswerk maken en op tijd naar bed, maar over hun toekomst mogen ze zelf beslissen.
Categorie:
Tag(s):