dinsdag, 26. juni 2012 - 20:23

Koningin bezoekt Zuidwesthoek

Koningin Beatrix brengt op vrijdag 6 juli een uitgebreid streekbezoek aan de Zuidwesthoek van Fryslan. 'Iedereen is van harte welkom om de Koningin langs de route in de gemeenten Gaasterlan-Sleat en Sudwest-Fryslan te begroeten', meldt de gemeente dinsdag.

Omdat het om een bezoek aan de regio Zuidwest Friesland gaat, willen we ook u als inwoners van Skarsterlan hierover informeren. Tussen 10.00 en 17.00 uur is ze onder andere in Heeg, Woudsend, Balk, Koudum, It Heidenskip en Workum. 'Tijdens deze publieksmomenten bent u van harte welkom', aldus de gemeente.

De koningin wordt ontvangen door Commissaris van de Koningin in Fryslan Jorritsma. Naast de Commissaris van de Koningin zijn ook de burgemeesters van de beide gemeenten, Apotheker van Sudwest-Fryslan en Hoornstra van Gaasterlan-Sleat, als gastheer betrokken bij dit streekbezoek.

Tijdens het bezoek spreekt de koningin op verschillende locaties met mensen over de gemeentelijke herindelingen in de regio, het Friese Merenproject, natuurbeheer en duurzame landbouw.
Provincie:
Tag(s):