dinsdag, 24. april 2012 - 23:06 Update: 08-07-2014 0:27

Leco van Zadelhoff tekent contract bij SBS 6

Hilversum

Visagist en haarstylist Leco van Zadelhoff is vanaf dit najaar te zien bij SBS 6. 'Hij maakt zijn opwachting als lifestyle expert bij Shownieuws en hij ontwikkelt samen met de zender multimediale formats', meldt SBS6 dinsdag.

Leco zal zowel op televisie als online verschillende activiteiten uitrollen. SBS 6 en Leco zijn verheugd over deze samenwerking.

SBS 6 en Leco zullen samen een innovatief full media platform gaan opzetten. Gebruikers kunnen hierdoor 365 dagen per jaar relevante en exclusieve lifestyle-gerelateerde content krijgen. Leco approved.

Leco van Zadelhoff: “Ik voel me enorm welkom bij SBS 6. Ik heb heel veel zin om voor de zender aan de slag te gaan, want er is veel te doen en het zit er vol dynamiek. Het is een nieuwe uitdaging en ik voel me enorm vereerd dat ik hiervoor ben gevraagd”.

Georgette Schlick, CEO SBS Broadcasting: “Leco is niet alleen de lifestylegoeroe voor de top van bekend Nederland, hij spreekt met zijn kennis en ervaring op het gebied van beauty een veel breder en gevarieerd publiek aan. Daarom past hij zo goed bij SBS 6”.

LECO
Leco van Zadelhoff (1968) staat bekend als Nederlands’ meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist. Leco vertegenwoordigt de top in zijn vak en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Zijn touch wordt door zijn cliënten liefdevol de 'lecolook' genoemd en ondertussen is Leco als dé Nederlandse beautyspecialist zelf ook een vertrouwd gezicht geworden in menig TV-programma.

Ook als auteur heeft Leco zijn sporen verdiend. Van zijn boeken, Het Beautyboek (1999) en Het Haar Boek (2000) en Mooi! (2004) en Mooier! (2010) zijn tezamen meer dan 100.000 exemplaren verkocht, een record voor beauty-boeken. Sinds 2007 heeft Leco een succesvol assortiment make-up tools op de markt gebracht. Tevens ontving hij de Achievement Award van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) voor zijn bijdrage op het gebied van “lifestyle & beauty in Nederland”.
Categorie:
Tag(s):