dinsdag, 29. mei 2012 - 15:55

Man aangehouden in zaak Marigret Fullinck

Rijswijk

Rechercheurs van een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van Politie Haaglanden hielden in de vroege ochtenduren van dinsdag 29 mei in Rotterdam een 20-jarige man aan in verband met de gewelddadige dood van Marigret Fullinck. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij dit misdrijf en sluit daarbij meerdere aanhoudingen niet uit.

Politieagenten troffen donderdag 22 maart om 10.45 uur, tijdens een opname voor het televisieprogramma Team West, in het water ‘De Vliet’ het stoffelijk overschot van Marigret aan. Het 20-jarige slachtoffer werd maandag 20 februari voor het laatst gezien waarna niets meer van haar werd vernomen. Na het aantreffen van het lichaam werd onmiddellijk een Team Grootschalig Opsporen geformeerd dat, onder leiding van een officier van justitie, onderzoek deed naar haar overlijden. Uit sectie bleek dat Marigret door geweld om het leven was gebracht. In verschillende media werd een oproep voor getuigen gedaan.

Beloning
Vorige week maakte het Openbaar Ministerie bekend dat voor de tip die zou leiden tot de aanhouding van de dader(s) van dit misdrijf een geldbedrag van € 10.000 is uitgeloofd. De aanhouding van dinsdag is niet het gevolg van ‘de gouden tip’ die leidde naar de 20-jarige.
Provincie:
Tag(s):