dinsdag, 7. februari 2012 - 23:31

Man aangehouden voor ontucht op kinderdagverblijf in Vlissingen

Vlissingen

De politie Zeeland heeft dinsdag een 24-jarige man uit Middelburg aangehouden, omdat hij wordt verdacht van ontucht. Vanavond zijn de ouders of verzorgers tijdens een bijeenkomst op het stadhuis in Vlissingen geïnformeerd.

Vandaag is bij de politie door ouders van een 3-jarig meisje aangifte van ontucht door een medewerker van de kinderopvang locatie Tuimelaar in Vlissingen gedaan. De politie en het openbaar ministerie onderzoeken of de aangehouden man zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan deze ontucht en of deze aangifte zou kunnen leiden tot vervolging.

De directeur van Kinderopvang Walcheren (KOW), waaronder Tuimelaar valt, heeft voor vanavond alle betrokken ouders en verzorgers voor een informatiebijeenkomst uitgenodigd. Op de druk bezochte bijeenkomst is door de directeur van KOW, de burgemeester, de teamchef van de politie en de GGD informatie verstrekt.

Ouders of verzorgers kunnen vanaf morgen (woensdag) van 9.00 tot 16.00 uur met hun vragen terecht bij een informatienummer van de GGD, telefoonnummer 0113-249480. Hier is een verpleegkundige aanwezig, die vragen van de ouders of verzorgers kan beantwoorden.
Provincie:
Tag(s):