donderdag, 22. november 2012 - 11:01

Man aangehouden voor steken van vrouw in been

Castricum

Een 21-jarige man uit Castricum is donderdagochtend aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht op maandagmiddag 24 september jl. een 65-jarige vrouw uit Alkmaar op de Wilhelminalaan in Alkmaar in haar been te hebben gestoken.

De vrouw fietste vanuit Overdie naar Heiloo. Ter hoogte van de Kennemerstraatweg/Heilooer Tolweg stond er een jongeman op een fiets naast haar bij de verkeerslichten. Na het oversteken fietste de jongen voor haar. Halverwege het Heilooerbos haalde de vrouw de jongen in. Net voor de tweede verkeerlichten kwam de jongen bij haar fietsen. De vrouw voelde opeens een klap op haar linkerbeen. De fietsster stapte af en zag een mes op de grond liggen. De jongen fietste weg. De vrouw bleek in haar been te zijn gestoken en werd later door haar man naar het MCA in Alkmaar gebracht. Daar bleek een slagader in haar bovenbeen te zijn geraakt. Zij moest een nacht in het ziekenhuis blijven ter observatie.

De politie deed onderzoek naar de mishandeling en kwam de verdachte op het spoor Hij kon donderdagochtend in zijn woning worden aangehouden.
Provincie:
Tag(s):