dinsdag, 10. juli 2012 - 8:50

Man doodgeschoten bij zwembad in Marum

Marum

Een 40-jarige man uit Marum is dinsdagmorgen om het leven gekomen bij een schietincident aan de Langestraat in Marum. Dit maakte een woordvoerster van de regiopolitie bekend aan Blik op Nieuws.

Omstreeks 07.00 uur ontving de politie een melding van een reanimatie nabij de ingang van het zwembad. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de reanimatie ter vergeefs. Het slachtoffer overleed op de plaats van het incident. De technische recherche heeft direct een onderzoek gestart op de plaats van de schietpartij.

Politie zoekt paarse auto
Volgens getuigen zou er na het schietincident een paarse auto met hoge snelheid zijn weggereden met hierop gouden letters. Het voertuig zou zijn voorzien van Belgische kentekenplaten. In de auto zat een negroïde persoon met kroes haar. Deze zou blauwe kleding hebben aangehad.

Uitgebrande auto aangetroffen in Marum
In Marum is elders een uitgebrande auto zijn aangetroffen. De politie onderzoekt of er verband is tussen beide. De melding van het schietincident en de uitgebrande auto kwamen tegelijkertijd binnen bij de politie.

Slachtoffer opgewacht
Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door de dader(s) is opgewacht. De kans is aannemelijk dat de man slachtoffer is geworden van een liquidatie.

Heeft u informatie over het schietincident of het slachtoffer, mail dit naar groningen@blikopnieuws.nl
Provincie:
Tag(s):