zondag, 24. juni 2012 - 12:35

Man met ernstig hersenletsel naar ziekenhuis na zware mishandeling

Helmond

De politie in Helmond is op zoek naar mensen die in de nacht van zaterdag op zondag om twee uur getuige zijn geweest van het in elkaar slaan van een man op de Marktstraat.

De politie en ambulancedienst kregen een melding dat op de Markstraat een zwaargewonde man zou liggen. Er lag inderdaad een gewonden man op straat, een 49-jarige inwoner uit Helmond. Enkele voorbijgangers hadden hem gevonden. Ze wisten te vertellen dat ze vier mannen hadden zien weglopen.

Op aanwijzing van de getuigen konden de mannen even later aangehouden worden. Dat bleken drie mannen uit Duitsland te zijn van 25, 33 en 36 jaar en een 39-jarige inwoner uit Helmond, allen van Letse afkomst.

Het slachtoffer is met ernstig hoofd- en hersenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het viertal is naar het bureau gebracht waar de afdeling Forensisch Technisch Onderzoek de kleding van de mannen heeft onderzocht op sporen die kunnen dienen als bewijs van dit zware misdrijf. De politie heeft geen idee wat er gebeurd is en wil graag in contact komen met getuigen van deze mishandeling. Deze getuigen worden dringend verzocht zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de recherche in Helmond via nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):