zondag, 29. april 2012 - 15:36

Man met mes geraakt na verkeersconflict

Apeldoorn

De politie vraagt getuigen van een verkeersconflict, waarbij zaterdagavond 28 april in Apeldoorn een bestuurder van een bestelbus met een mes in zijn gezicht werd geraakt.

De verdachte is, nadat hij klappen had gekregen, door zijn maten meegenomen hun zwarte Alfa Romeo.

Een Apeldoorner reed omstreeks 19.15 uur in zijn bestelbus over de Kayersdijk richting het centrum. Voor hem reed een zwarte Alfa Romeo. Om onduidelijke reden trapte de bestuurder hiervan telkens op de rem. Bij de verkeerslichten ontstond ene eerste woordenwisseling tussen beide bestuurders. Ter hoogte van het industrieterrein aan de Curaçao brachten beiden hun voertuig tot stilstand en kwam de bestuurder met een mes uit zijn auto. Twee inzittenden bemoeiden zich met het geheel en op een gegeven moment werd de Apeldoorner met het mes in zijn gezicht geraakt. De Apeldoorner probeerde het mes af te pakken en heeft zich behoorlijk verweerd. Hierop het de twee passagiers van de Alfa Romeo hun maat meegenomen en ging men er in de auto vandoor. Men is richting de snelweg A 1weggereden.

De Apeldoorner meldde het gebeurde korte tijd later bij de politie en deed aangifte. De politie zoekt getuigen van het incident. De mannen in de Alfa Romeo waren getint en de auto is mogelijk in Arnhem gekocht omdat deze plaatsnaam onder het kenteken stond.
Provincie:
Tag(s):