dinsdag, 22. mei 2012 - 20:45

Man zwaargewond bij steekincident; vijf aanhoudingen

De politie heeft maandagavond rond 23.00 uur vier mannen en een vrouw uit Polen aangehouden. 'Twee mannen van 21 en 25 jaar en een vrouw van 24 jaar werden aangehouden in het ziekenhuis in Veghel', meldt de politie dinsdag.

Daar waren zij rond 21.30 uur binnen gekomen met een zwaar gewonde man. Het 30-jarige Poolse slachtoffer bleek verschillende steekwonden te hebben.

Wat eerder had de politie een melding gekregen dat er een vechtpartij was geweest in een woning in Erp. Getuigen hadden gezien dat een gewonde man door enkele personen in een auto was gelegd en dat zij vervolgens waren weggereden.

In de woning trof de politie een 27-jarige man uit Polen aan. Deze werd, evenals de drie personen in het ziekenhuis, aangehouden. Op de Sluisstraat controleerde de politie rond 1.30 uur een auto. Daarin werden sporen aangetroffen die vermoedelijk met het steekincident verband houden.

Ook de 36-jarige Poolse bestuurder werd aangehouden. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld. De politie doet nog verder onderzoek naar wat er in de woning is voorgevallen.

Zowel het slachtoffer als de verdachten, de later aangehouden 36-jarige man uitgezonderd, verbleven tijdelijk op dit adres. Het slachtoffer ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):