dinsdag, 10. april 2012 - 18:49

Man zwaargewond na kogelregen in Waalwijk

Waalwijk

Een nog onbekende man is dinsdagmiddag rond 14.20 uur neergeschoten op de kruising van de Grotestraat en de Kruisstraat in Waalwijk. ‘Het slachtoffer raakte zwaar gewond, hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht’, meldt de politie dinsdag.

De dader(s) is/zijn vermoedelijk met een bestelbusje gevlucht. De politie kreeg rond 14.20 uur een melding dat er zou worden geschoten op de kruising van de Grotestraat / Kruisstraat / Besoyenstraat/ Westeinde.

Agenten troffen een zwaar gewonde man aan in een steeg naast een woning gelegen aan het Westeinde, nabij de eerder genoemde kruising. Voorbijgangers verleenden eerste hulp. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De traumaheli kwam ook ter plaatse.

De daders of daders, er wordt gesproken over ten minst twee mannen, waren gevlucht in een bestelbusje vermoedelijk richting de nabij gelegen snelweg. Eenheden van de politie Midden en West-Brabant en aangrenzende politieregio's hebben naar de dader(s) uitgekeken.

Rondvliegende kogels
Ter plaatse bleek dat vermoedelijk door rondvliegende kogels ook twee ruiten van auto's en een ruit van een winkel beschadigd waren. Medewerkers van de technische recherche stellen een sporenonderzoek in. Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen om eventuele getuigen te horen en een buurtonderzoek in te stellen.
Provincie:
Tag(s):