dinsdag, 10. april 2012 - 11:53

Mannen opgepakt voor mogelijke betrokkenheid vermissing

De politie heeft maandagochtend vier Bosschenaren (17, 19, 19 en 20 jaar) aangehouden in een woning in het Paleiskwartier, die er van worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de vermissing van een 16-jarig meisje uit 's-Hertogenbosch.

Het verstandelijk beperkte meisje werd zondagochtend voor het laatst in de Bossche Ampèrestraat gezien. Toen ze in de loop van de avond nog niet thuis was alarmeerden haar ouders de politie, die direct een onderzoek instelde. Daarbij werd onder andere Twitter en Burgernet ingezet. Uit het onderzoek bleek in de loop van de nacht dat het meisje mogelijk op het adres in het Paleiskwartier zat. Daar werd ze zondag in de vroege ochtend, samen met de vier mannen, inderdaad aangetroffen.

De politie droeg haar over aan de zorg van haar ouders. Omdat er twijfels waren over de vrijwillige aanwezigheid van het meisje, werden de vier mannen aangehouden voor onderzoek. Drie van hen werden in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Alleen de 19-jarige bewoner van de woning zit nog vast. Hij is in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):