maandag, 23. april 2012 - 9:24

Meisje geraakt door scooterrijder

Ter hoogte van de vroegere buurtsuper op de Colinslandsedijk in Tinte kwam op 6 februari van dit jaar een vijftienjarig meisje in aanraking met een scooterrijder en daardoor ten val.

Hierbij raakte ze gewond aan haar hand en knie en beschadigde haar fiets. De scooterrijder, een jongen van ongeveer 17 jaar, reed door zonder zich om het meisje te bekommeren. De politie is op zoek naar getuigen

Het meisje verklaarde dat de jongen op de scooter dichtbij haar kwam rijden terwijl er volgens haar voldoende ruimte was om te passeren. Daarna gaf de jongen haar een duw waardoor ze haar evenwicht verloor en op de grond viel.

De jongen droeg een zwarte integraalhelm en een bruine jas tot over zijn heupen. Hij droeg een rugzak van het merk Eastpak. Op de rugzak stonden blokjes in felle kleuren.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die de scooterrijder menen te herkennen. Als u die getuige bent. neemt u dan alstublieft contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem:0800-7000
Provincie:
Tag(s):