woensdag, 18. januari 2012 - 19:03

Meisje uit Gieten aangereden

Gieten

Een 17-jarig meisje uit Gieten is vorige week dinsdag door en tot nu toe onbekende automobilist aangereden. Dit is woensdag door de politie bekend gemaakt.

Het meisje fietste dinsdag 10 januari rond 15.45 uur over de Madenweg in de richting van Zandvoort. Achter haar reed een auto die bij het naderen van het meisje langzamer ging rijden, waarna zij van achteren werd aangereden. Hierdoor kwam ze ten val, maar liep geen verwondingen op.

Er stapte een man uit de auto en kwam op haar aflopen af lopen. Zij vertrouwde het niet en liep weg. De man is nog even achter haar aan gelopen en is vervolgens weer in de auto gestapt. Hij heeft zijn auto gekeerd en is weggereden.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.80 lang, ongeveer 30 jaar oud, kort donkerbruin haar, had een snorretje en een stoppelbaardje en droeg een geruit overhemd (zogenaamde houthakkershemd in de kleuren beige en rood). Hij reed in een donkergroene auto. De politie wil in contact komen met getuigen van dit ongeval of met mensen die wellicht iets meer kunnen vertellen over de bestuurder van de donkergroene auto. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Gieten via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):