woensdag, 7. november 2012 - 18:54

Meisje van fiets getrokken en seksueel misbruikt

Ede

De politie is een TGO (team grootschalig opsporing) gestart nadat een meisje van middelbare schoolleeftijd op maandagavond 5 november bij de politie melding deed dat zij seksueel misbruikt zou zijn door een onbekende man.

Dit zou die avond zijn gebeurd tussen 17.00 en 18.00 uur nabij de Lunterseweg in Ede.

Volgens het slachtoffer fietste zij rond uur over de Lunterseweg uit de richting van Lunteren. Op een gegeven moment maakte zij de doorsteek door het bos richting de N224, achter het tuincentrum langs. Daar zou zij van haar fiets getrokken zijn door een onbekende jongeman, die vervolgens seksuele handelingen bij haar verrichte. De dader ging er daarna op zijn fiets vandoor in de richting van Lunteren. Het meisje is zeer ontdaan over wat haar is overkomen. Voor het slachtoffer en familie is hulpverlening aangeboden.

Het slachtoffer wist de volgende omschrijving van de dader te geven:
jonge, blanke man, normaal postuur, donkere jas, donkere capuchon, spijkerbroek, herenfiets.

Getuigen die iets hebben gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met dit incident, worden met klem opgeroepen zich te melden bij de politie. Ook andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek is meer dan welkom. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000. U kunt ook mailen naar: TgoAntwerpen@gelderland-midden.politie.nl
Provincie:
Tag(s):